Ambient Lounge skaber linket mellem sækkestole og designer møbler

ImageAmbient Lounge har genopfundet sækkestolen, og åbner markedet for et større og bredere publikum hvor cool og trendy møbler er primær focus. Ambient Lounge repræsenterer kategorien ‘Urban Lounge Wear’ med et serie af super designede, komfortable og fleksible lounge møbler som alle har råd til.
Ambient Lounge har revolutioneret sækkestolsmarkedet i Storbritannien, Europa, Australien og Asien med deres serie af designer sækkestole. Serien består af i alt 6 forskellige modeller af loungestole, alle udført i smarte og nutidige stoffer og materialer som – siden Ambient Lounge startede i 2006 – har opnået en succes som har oversteget alles forventninger.

Ambient Lounge’s stifter og designer Grant Morris siger ”Siden 60’erne har vi vist kendt til sækkestolenes fantastiske kvaliteter, men har samtidig været pinligt berørte over at vise dem frem, og har således givet sækkene en fast plads i skabet eller børneværelserne når hjemmet skulle vises frem. Ved at tilføre produkterne et godt, nutidigt og funktionelt design mener vi at have skabt broen mellem form og funktion. Du kan nu pludselig være stolt af at vise dine sækkestole frem for gæster”. Hvad angår Ambient Lounge’s succes på verdensplan tilføjer han ”Siden vi startede har vi anslået at mere end halvdelen af vores salg er sket ved ’mund til mund’. Jeg tror at det meget passende fortæller os at vi har ramt plet med såvel design, farver som komfort med vores serie. Ikke mindst vores udendørsserie har ramt et uudforsket område, hvor der ikke i forvejen har været noget alternativ”.

Klar til at indtage de Skandinaviske butikker og hjem
Fra og med 1. marts er Ambient Lounge klar til at genskabe succesen i resten af verden med fuld distribution til hele Skandinavien. ”Ambient Lounge er et perfekt marked for vores produkter. Stil farver og formål er perfekt til den minimalistiske skandinaviske indretningsstil. I første omgang vil vi fokusere fokusere på de to indendørsmodeller ’Evolution’ og ’Studio Lounger’ men i løbet af 2009 vil alle øvrige modeller også være tilgængelige.” siger Grant Morris.

Patenteret genopfyldning sikrer stolens levetid
Der er mange gode grunde til at vælge en Ambient Lounge designer sækkestol. De fleste vil du selv opdage når den står i dit hjem. Vi vil dog fremhæve en enkelt detalje som gør Ambient Lounge sækkestolene langt overlegne i forhold til andre stole på markedet.
”Vi vil gerne sikre at vores produkter vil holde i flere år. Et af de største problemer med sækkestole har tidligere været, at kuglerne inden i stolen med tiden vil synke sammen. Tidligere var der ikke andet at gøre, end at smide stolen væk og købe en ny. Flere sækkestolsproducenter har forsøgt at lave åbninger i stolene – enten i form af velkro eller en lynlås. Ambient Lounge har taget dette et skridt videre og leverer alle stole med det patenterede FunnelWeb system.” forklarer Grant Morris.

”Problemet med genopfyldning af sækkestole har været at det er meget svært at få de små statiske kugler til at ramme stolen når du hælder. Som oftest er resultatet, at der er flere kugler ved siden af, end der er i stolen. FunnelWeb løser dette problem da hele påfyldningen sker i et lukket system. FunnelWeb posen og Ambient Lounge stolen kan lynes sammen og kuglerne kan hældes frem og tilbage efter behov – og helt uden spild.”

For mere information om Ambient Lounge i Skandinavien henviser vi til vores hjemmeside: www.ambientlounge.dk. Men vi må advare dig… Din holdning til sækkestole vil muligvis blive ændret for evigt.

Du kan altid finde meget mere info på www.ambientlounge.dk

Skriv et svar