Hotel Alexandra

ImageSov trygt og godt blandt danske møbelklassikere – midt i København.

ImageHotel Alexandra repræsenterer det bedste af dansk hoteltradition. Traditionerne er skabt i løbet af de mere end 100 år, der har været drevet hotel i den historiske bygning midt i Københavns hjerte.

Oprindeligt blev denne klassiske ejendom opført som mondæne lejligheder.
I 1910 overtog ægteparret Käthe og Theodor Hansen hotellet. Lige siden har hotellet udviklet sig og fremstår i dag som et indbydende fristed i hovedstaden.

 Image

Hotel Alexandra har sin helt egen stemning og atmosfære, der forener stolte gamle traditioner indenfor arkitektur og indretning med alle moderne faciliteter og bekvemmeligheder.

Et smukt, traditionsrigt hotel placeret lige i hjertet af København ved Rådhuspladsen og Tivoli. Hotel Alexandra er et moderne hotel, men har alligevel ved nænsom restaurering af den historiske bygning bevaret den oprindelige atmosfære. Her er 61 charmerende værelser med alle faciliteter og klassiske, smukke danske møbler. Hotel Alexandra har desuden fået tildelt Den Grønne Nøgle. Et miljøcertifikat for hoteller, der tager hensyn til både miljø og sundhed. Blandt andet har hotellet indrettet 4 røgfrie etager, hvoraf den ene er 100% allergivenlig etage. Alexandra har en hyggelig salon samt en dejlig, lys restaurant. Her serveres både økologisk, såvel som traditionel, morgenmadsbuffet.

 Læs mere om Hotel Alexandra på www.hotelalexandra.dk.

Image Image

Skriv et svar