design:BAR – Ny Nordisk Mad som brand

ImageKom til fagligt gå-hjem-møde med fokus på ny nordisk mad som brand. Der vil efterfølgende være åbning af Dansk Design Centers udstilling 'Ny Nordisk Mad' – design i det Nye Nordiske Køkken. Gå-hjem-mødet foregår den 11. juni 2008 kl 14.30-16.00.

Design er i denne sammenhæng ikke begrænset til selve emballagen, men beskriver historien, produktet og dets branding mere end den plastic, der omgiver det.

Mød udviklingsdirektør Martin Bregnballe fra MEYERS, som er virksomheden bag konceptet, det nye nordiske køkken. Hør om det nye nordiske køkken som brand og bud på værdier, der skaber øget adgang til markedet for New Luxury Goods.

Nyker Brød fra Bornholm er et godt eksempel på en virksomhed, som altid har haft et fantastisk produkt med udgangspunkt i lokale råvarer, men som manglede en egentlig identitet. Mød designvirksomheden Eye-D Gramstrup, og hør hvordan et nyt design med en klar profil banede vejen til supermarkedernes hylder.

Citat fra Nordisk Ministerråd:
"En af de hurtigst voksende trends i Europa er efterspørgslen efter regional mad og drikke med identitet. I Norden viser flere og flere indbyggere interesse i værdierne omkring nordisk mad og madkultur. Vi ser meget frem til at støtte målrettede aktiviteter, som kan støtte denne positive udvikling." 

Tid og sted
Onsdag den 11. juni kl 14.30-16.00 i Dansk Design Center, HC Andersens Boulevard 27, 1553 København V.

Tilmelding
Det er gratis at deltage i design:BAR. Du skal blot tilmelde dig via formularen nederst eller på design@ddc.dk

Læs mere om udstillingen 'Ny Nordisk Mad – design i det Nye Nordiske Køkken'

Design:BAR er en række gå-hjem-møder med fagligt indhold, hvor der er mulighed for at netværke med andre designfaglige deltagere. Deltagerne er typisk designere, repræsentanter fra designbranchen og det øvrige erhvervsliv.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar