Det Nye Nordiske Køkken rykker ind i Dansk Design Center

ImageSmørrebrød, designmøbler og bæredygtighed går op i en højere enhed i Dansk Design Centers nye café, Café Dansk. Den nye café er indrettet af designvirksomheden SPACE, og køkkenet er udviklet i samarbejde med Meyers Madhus med afsæt i det Nye Nordiske Køkken. Formålet har været at skabe en intim og moderne ramme til det hyggelige frokostmøde.

Dansk Design Center har i midten af april lanceret et nyt cafékoncept, som både rummer en gennemgribende nyindretning af det gamle cafémiljø og en forvandling af køkkenet, som har fået styrket sin kvalitet og identitet og er rykket tættere imod værdierne fra det Nordiske Køkken.

Nordisk Køkken
Udviklingen af det nye køkken er sket i samarbejde med Meyers Madhus. Det har blandt andet medført en forenkling af menuerne, så maden er blevet lettere og sundere. Retterne er enkle og moderne i deres udtryk, men de fortæller alle en historie om den danske regionale og nationale gastronomi. I køkkenet sættes fokus på at arbejde med regionens og årstidens mest karakterfulde råvarer, og i løbet af 2008 vil menuerne blive skiftet 3-4 gange.

Café Dansk tager bæredygtighed alvorligt. Alt korn og alle mejerivarer er fra og med 1. april 2008 økologisk, og inden for alle andre råvarekategorier vil caféen år for år løfte andelen af økologiske og bio-dynamiske leverancer.

Bestil bord i Café Dansk
SPACE har med den nye indretning af Café Dansk skabt et moderne og intimt rum for spisende gæster. Formålet har været at skabe rammer for mindre frokostmøder, og som noget helt nyt er det derfor også blevet muligt at reservere bord i Café Dansk.

Bordbestilling kan ske fra mandag til fredag kl. 9-16 på tlf 3369 3350.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar