Design By Us – Love it or hate it

Image35m2-udstilling. 'Love it or hate it' kalder designvirksomheden Design By Us udstillingen i Dansk Design Center, som viser deres helt særlige produkter. Oplev udstillingen mellem 9. maj og 15. juni 2008.

Design By Us er et team af designere, som etablerede virksomheden i 1999 med speciale i moderne totalløsninger til både det private og offentlige marked. Design By Us spænder over både industriel design og interiørdesign til arkitektur, og den dynamiske virksomhed har siden start fået 36 produkter i kollektion. Virksomheden eksporterer til 18 lande, hvor de skaber opmærksomhed med deres både funktionelle og humoristiske design.

Udstillingen viser Design By Us' nye kollektion af hovedsagelig borde, stole og lamper.

For mere information:
design-by-us.com

Eller Dansk Design Center.

Skriv et svar