Meld din virksomhed til Den Danske Designpris 2008/09

ImagePrisen giver anerkendelse og bevågenhed. Ikke mindst i medierne, som sidste år skrev over 140 artikler om prisen og vindervirksomhederne. Det svarer til næsten tre millioner kroner i annonceværdi. Derudover besøgte flere end 40.000 gæster udstillingen med vinderne i Dansk Design Center.

Hvem kan tilmelde sig?
Alle private og offentlige virksomheder kan tilmelde sig Den Danske Designpris. Det vil sige producenter, forhandlere, institutioner, designvirksomheder og andre, som står bag udviklingen af designet.

Hvilke priser kan man vinde?
Den Danske Designpris
tildeles virksomheder, der har skabt innovative produkter og løsninger af høj æstetisk og teknisk kvalitet, og som bidrager til at synliggøre værdien og stimulere brugen af design i dansk erhvervsliv.

Prisen tildeles løsninger inden for kategorierne produktdesign, grafisk design, digitalt design og åben kategori. Læs mere om vilkår eller tilmeld.

Designmatters Prisen (særpris) gives til en mindre eller mellemstor virksomhed, der har satset bevidst på design, og hvor resultatet kan aflæses på bundlinjen. Læs mere om vilkår eller tilmeld.

Klassikerprisen (særpris) gives til designløsninger, som gennem en  årrække og i uforandret form har vist sin bestandighed på markedet og stadig er i brug. Læs mere om vilkår eller tilmeld.

Visionsprisen (særpris) gives til en iværksættervirksomhed eller til et emne i form af et produktkoncept, en produktvision, et grafisk koncept eller en anden vision, som rummer spændende perspektiver for fremtiden. Hvis intet egnet emne findes, uddeles denne pris ikke. Tilmeld.

Tilmeldingsfristen er 3. juni 2008.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar