Vind sofa med mange muligheder

ImageBliv den heldige vinder af Mezzo, en trepersoners sofa fra BoConcept. Den matcher de fleste indretninger, både de klassiske og meget moderne.

Mezzo er en elegant sofa, som leger med kontrasterne. Den er både blød og kantet. Og så balancerer den mellem det tykke og tynde formsprog med sin solide base og den fine, smalle madras øverst. Sofaen, designet af Niels Stendys, passer godt ind i både moderne og klassiske hjem og appellerer både til de yngre og lidt ældre generationer. Den har en række lækre detaljer, den er bl.a. syet med flotte stikninger på den øverste madras. På armlæn og kanter er der indarbejdet bløde kiler, som sikrer komforten, og så er der mulighed for at regulere puderne i ryggen. Sofaen er dyb og har derfor god plads til at slænge sig i, og så kan den samtidig anvendes som en ekstra
soveplads til overnattende gæster. Mezzo fås i et utal af varianter. Vinderen får en trepersonersmodel med chaiselong betrukket i hvidt softstof til en værdi af 16.074 kr. Se boconcept.dk.
Niels Stendys (f. 1963), produktchef hos BoConcept, har tegnet Mezzo i samarbejde med BoConcepts team af designere. Mantraet er "value for money", og teamets mål er at forene det funktionelle med det smukt designede … til en overkommelig pris. Sofaen er udviklet med fokus på det stramme design og gennembearbejdede detaljer, som understreger eksklusiviteten. Man kan fx anvende armlænet som ryg ? det er nemlig polstret med så tykt skum, at man også her sidder meget komfortabelt. Mezzo er en del af et program, hvor der findes alle de moduler, der skal til for at skabe en "customized" sofa til den enkelte kundes behov.
Deltag i konkurrencen på Bo Bedres hjemmeside.

Skriv et svar