Vind Dansk Gastronomi fra Gyldendal

Image10 læsere af Bo Bedre kan vinde Dansk Gastronomi fra Gyldendal. Bogen præsenterer landets bedste kokke og deres opskrifter. Værdi: 399 kr.

"I dag er god mad ikke altid udenlandsk mad. Vi har i Danmark en overflod af fremragende råvarer og specialiteter, og vi er begyndt at tage vores egne traditioner og potentiale alvorligt. Danmark er ved at udvikle sig til et markant gastronomisk land," siger forfatterne og kokkene Dan Jensen og Terkel Røjel i deres nye bog DANSK GASTRONOMI.

I bogen præsenterer de et udvalg af landets bedste kokke, fiskere, landmænd og andre gastronomiske håndværkere, der de seneste år har placeret Danmark højt på den internationale Michelinstjernehimmel. København regnes i dag for et gastronomisk rejsemål, og kokkene bag bogen ønsker at vise, hvordan man både i hovedstaden og resten af landet formår at få det bedste ud af de gode danske råvarer. Gennem interviews, stemningsberetninger, billeder og opskrifter tegner de et billede af dansk mad, når den er allerbedst.

Konkurrencen løber til den 29. februar 2008.

Deltag på Bo Bedre.dk.

Skriv et svar