Fokusudstilling: Muuto – business og design

ImageSom den første designbaserede virksomhed i Danmark modtog Muuto investeringskapital fra Vækstfonden. Med en solid design- og forretningsstrategi har Muuto på under halvandet år udviklet sig til en prisbelønnet virksomhed med eksport til 15 lande. Den 27. februar – 1. juni 2008.

Udstillingen fortæller historien om, hvordan Muuto har formået at udvikle sig til en af Danmarks mest succesrige virksomheder.

Om Muuto
Muuto producerer livsstilsprodukter og samarbejder med nogle af de bedste unge designere fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det er Muutos vision at bidrage til at føre skandinavisk design tilbage i førertrøjen fra storhedstiden i 1950 og -60erne.

”Muuto” er et finsk udtryk og kommer af ”muutos”, som betyder forandring eller nyt perspektiv.

Udstillingen vises fra den 27. februar – 1. juni 2008.

Læs mere om Muuto på www.muuto.com

Eller Dansk Design Center.

Skriv et svar