design:BAR – Kapital til kreative iværksættere!

ImageDansk Design Center danner den 27. februar kl 15.00-17.00 rammen om et fagligt gå-hjem-møde med fokus på investeringskapital til designbaserede virksomheder. Efterfølgende vil der være udstillingsåbning af ”Muuto – business i design” i Dansk Design Center.

Hør bl a om hvordan nyopstartede virksomheder henter økonomisk hjælp og rådgivning med det formål at kunne klare alle de udfordringer, som kendetegner enhver virksomhedsstart.

Ulrik Jørring, Vicedirektør i Vækstfonden, fortæller om retningslinierne for at kunne søge om investeringskapital hos Vækstfonden.

Kristian Byrge, Direktør i Muuto, fortæller om virksomhedens koncept, om udfordringerne i en opstartsfase samt om Vækstfondens støtte og det efterfølgende samarbejde. Muuto er en designbaseret virksomhed.

Muuto er en designbaseret virksomhed, der arbejder sammen med Skandinaviens førende yngre designere, bl a Louise Campbell og Norways Says. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til samarbejdet og til designere bag MUUTO’s produkter.

Tid og sted
design:BAR: onsdag den 27. februar 2008 kl 15.00-17.00
Udstillingsåbning: onsdag den 27. februar 2008 kl 17.00

Dansk Design Center
HC Andersens Boulevard 27
1553 københavn V

Pris og tilmelding
100 kr (design:ZONE medlemmer 75 kr)
Det er gratis at deltage i udstillingsåbningen fra kl 17.00

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar