5 skarpe til Jan Busch Carlsen fra CPH Vision

ImageI forbindelse med den forestående modeuge har design:NYT talt med Jan Busch Carlsen, direktør for modemessen CPH Vision. Emnet var Danmark som modenation og de danske modevirksomheders udfordringer både herhjemme og internationalt.

Hvad mener du om udsagnet, at Danmark eller København er den femtestørste modeklynge i verden? 
København og Danmark er en vigtig modedestination, ikke kun i Europa men i hele verden. Jeg har været i branchen i mange år og startede CPH Vision med nogle af de dengang små designere, som i dag er blevet nogle af Danmarks største modehuse. Jeg har derfor også set København fra ’modestarten’ og kan virkelig se, hvilken udvikling den danske modebranche har været igennem, specielt gennem de seneste fem år.

Læs hele artiklen på Dansk Design Center.

Skriv et svar