Vind en Prime Time-stol fra Fredericia Furniture

ImageEn læser af Bo Bedre har nu chancen for at vinde en Prime Time-stol fra Fredericia Furniture designet af Tom Stepp.

Stolen Prime Time er en hvilestol, som har komforten i fokus. Stolen er designet af Tom Stepp, der har kreeret et buet sæde og en ryg, der støtter kroppen og giver en afslappende siddestilling. Man kan sidde på mange forskellige måder i stolen, som også er stor nok til at rumme både en voksen og et barn, hvilket var designerens grundtanke. Tom Stepp tegnede nemlig stolen, da hans datter var mindre. Han savnede en stol, som de kunne sidde og hygge sig i sammen sidst på dagen, mens hun så tv, og han hvilede sig i 10 minutter.
– Prime Time appellerer til folk, fordi den så tydeligt udstråler, hvad tanken med den er. Den siger, her må du gerne slappe af, fortæller Tom Stepp. Den formspændte skal er i eg, og hynderne er betrukket med sort læder.

Klik ind på Bo Bedre og deltag i konkurrencen.

Skriv et svar