Vind én af de elegante lamper fra Lighyears

ImageTo læsere af Bo Bedre kan hver vinde én af de elegante lamper fra Lightyears. Lamperne er designet af Strand + Hvass og er udformet i mundblæst glas.

Ifølge designerne, Christina Strand og Niels Hvass, er gennemtænkt design skabt på engagement og kærlighed. Det kræver om noget, at man er i stand til at sætte sig i det enkelte menneskes sted og være opmærksom på de funktionelle og æstetiske behov, som designet skal dække.

Christina Strand og Niels Hvass eksperimenterer konstant med former og materialer for at frembringe designløsninger, der i stil og detalje overrasker og beriger brugeren. Christina Strand og Niels Hvass er uddannet fra Danmarks Designskole. De begyndte at samarbejde i 1998 og driver i dag designfirmaet Strand + Hvass, hvor de især formgiver møbler og industrielle produkter.

Klik ind på Bo Bedres hjemmeside og deltag i konkurrencen.

Skriv et svar