Vind en eksklusiv seng

ImageVær med i konkurrencen hos Bo Bedre om den superkomfortable og avancerede Dux-seng model 8888 til en værdi af ikke mindre end 82.940 kr. Konkurrencen løber frem til den 29. januar 2008.

Drømmer du også om en seng, der giver dig den optimale søvn og hvile? Model 8888 er svenske Dux' største og mest revolutionerende nyhed i disse år. Ud over tre separate lag af Dux' aktive spiralfjedre samt Pascalsystemet til individuel tilpasning til skuldre, krop og ben er sengen udstyret med et aftageligt håndsving.

Ved at udstyre sengen med et håndsving opnås en trinløst indstillelig støtte for hoftepartiet. En støtte, som ikke påvirker komforten, men som kan gøre underværker for ryggen. Det betyder, at du kan indstille sengen i to dimensioner for at opnå netop den komfort og støtte, din krop har behov for.

Trærammen og bunden er udført i tæt, sorteret fyr. Madras og (aftagelig) topmadras er betrukket med gråt bomuldsbolster med strik på oversiden. Højden er 44 cm: underdelen 22 cm, hynden 22 cm. Prisen i størrelse 180×200 inkl. Duxense-topmadras er 82.940 kr.

Klik ind på Bo Bedres hjemmeside.

Skriv et svar