Vind det store Arkitektur leksikon

ImageBo Bedre udlodder nu 10 eksemplarer af det store Arkitektur Leksikon fra Nyt Nordisk Forlag. Bogen beskriver bygningsudtryk fra antikken til nutiden.

Et omfattende arkitekturleksikon der beskriver og forklarer bygningsudtryk fra antikken til nutiden. Arkitekturleksikon beskriver og forklarer bygningstyper, byggematerialer, konstruktionsprincipper, vigtige skoler og bevægelser, historiske stilarter og teoretiske begreber.

Artiklerne holder sig ikke til det strengt konstruktive, men sætter emnerne ind i en historisk kontekst. Leksikonet omfatter omkring 1000 artikler foruden henvisninger og er illustreret med omkring 230 tegninger, diagrammer og farvefotos. Endvidere engelsk-dansk ordliste, litteraturhenvisninger og personregister. Bogen henvender sig til arkitekturinteresserede, og vil være et nyttigt redskab for studerende, undervisere, forskere, praktiserende arkitekter, tekniske forvaltninger samt biblioteker og arkiver.

Jens Fleischer: Arkitektur leksikon. Nyt Nordisk Forlag. Pris: 399 kr.

Klik ind på Bo Bedres hjemmeside og deltag i konkurrencen.

Skriv et svar