Vind et enkelt loungebord

ImageHos Bo Bedre kan du nu vinde et bud på en kommende klassiker fra et af Danmarks nye møbelbrands Globe Furniture, der repræsenterer den nye generation af dansk møbeldesign.

Bordet Lotus Lounge har en diameter på 90 cm. Det har et rustfrit stålstel og en bordplade i hvid laminat med hvidlakerede kanter. Bordet er en del af Lotusserien, der også består af Lotus Lounge-stolen og Lotussofaen. Sidstnævnte var nomineret til BO BEDREs Designpris i 2003. Designet af alle tre møbler er inspireret af silhuetten af en person, der sidder i lotusstilling.

Stephan B. Hertzog, designer, og Flemming Busk, arkitekt arbejder sammen i designfirmaet Busk + Hertzog, der har en lang række kendte møbler i produktion. Det gælder fx deres True Love Lounge Chair og Lotus-serien. Derudover har Busk + Hertzog designet en del produkter for DR, og makkerparrets design er blandt andet repræsenteret i Norges kongehus, hos Chivas Regal, på den norske ambassade i Helsinki og Museum of Modern Art i New York. Busk + Hertzog er karakteriseret ved rene linjer og et enkelt udtryk, og de finder deres inspiration i naturens linjer og former. De horisontale og vertikale linjer kombineret med geometriske former er deres fortrukne designingredienser.

Klik ind på Bo Bedres hjemmeside og deltag i konkurrencen.

Skriv et svar