Design er mere end en gammel stol

ImageDesign er i dag andet og mere end det klassiske møbeldesign fra 50’erne og 60’erne. I denne artikel præsenteres nogle eksempler på spændvidden af Dansk Design Centers designdefinition.

Dansk Design Centers designdefinition har som ambition at omfatte design i sin mangfoldighed og samtidig udstikke en markant retning for alle husets aktiviteter.

Design er ikke længere udelukkende lig med bearbejdning af materialer i krydsfeltet mellem form og funktion. Design bruges i stadig stigende grad også som en metode til at løse komplekse problemstillinger, organisere processer og optimere relationer mellem mennesker.

Et godt eksempel er det servicedesign, der lå til grund for den gennemgribende fornyelse i banken Max Bank. Designprocessen formåede at vende op og ned på kundernes interaktion med den traditionelle bank og forbedrede de produkter og serviceydelser, der sidenhen blev bankens mærkesag.

Læs hele artiklen på Dansk Design Center.

Skriv et svar