5 kommentarer til designdefinitionen

ImageI anledning af offentliggørelsen af Dansk Design Centers designdefinition satte DDC en artikelstafet i gang. Ideen var at lade en række designdebattører komme til orde i en direkte kommentar til designdefinitionen og til de forudgående stafetholderes indlæg.

Hver stafetholder blev opfordret til at kommentere på DDCs definition og de forudgående indlæg. Desuden blev de opfordret til at komme med deres eget bud på en definition.

Der var højst 220 ord for den enkelte at boltre sig på og under et døgn til at give stafetten videre. Hver især skulle udpege en efterfølger, som de mente, netop ikke ville være enig med dem. Opfordringen lød, at stafetten ikke var stedet for de pæne meningers holdeplads. Og det blev der levet op til.

Læs hele artiklen på Dansk Design Center.

Skriv et svar