Rejselegater til unge designere

ImageSeks unge danske designere modtog sammen med seks kunsthåndværkere og seks arkitekter i dag hver et rejselegat på 50.000 kr uddelt under Kulturministeriets Designpulje. I løbet af det næste år rejser de ud i verden for at markedsføre deres design for et internationalt publikum.

Dansk Design Center har spurgt de seks designere om, hvad rejselegatet betyder for dem både professionelt og privat.

Ida Marie Nissen
Ida Marie Nissen er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, og hun modtager et rejselegat som støtte til en rejse til New York. Projektet drejer sig om at opstarte en satellit eller netværksforgrening af firmaet ”Goodmorning Technology” til fremtidig udveksling og videndeling.

”Der er ingen tvivl om, at New York er ’the place to be’, hvis man ønsker at blive personligt udviklet og inspireret gennem fagligt relateret oplevelser og erfaringer. Og det vil jeg!

Rejselegatet er katalysator for, at jeg kan realisere projektet ’Satellite of Love – NYC’. Som designer får jeg mulighed for at udvikle mig og mine forretningsmæssige kompetencer, så jeg kan overleve og leve af det fag, jeg er uddannet i, og som har min interesse og store kærlighed.

I New York vil jeg sprede kendskab til, hvordan jeg / Goodmorning Technology udvikler strategier og løser problemstillinger sammen med og for vores kunder. Ligeledes vil jeg bringe nye synsvinkler og erfaringer med hjem, som kan være med til at øge indtjeningen og mangfoldigheden i vores projektløsninger, så vi kommer til at udnytte vores kompetencer optimalt. Og sidst – men ikke mindst, har jeg ambitioner om at etablere et vækstgivende internationalt netværk, med mulighed for fremtidige samarbejder og vidensdeling,” afslutter Ida Marie Nissen.

Læs om modtagerne på Dansk Design Center.

Skriv et svar