Dansk Design Center i Sydkorea

ImageDansk Design Center var repræsenteret ved det nyligt overståede officielle statsbesøg og erhvervsfremstød i Sydkorea med adm direktør Christian Scherfig som indbudt key note speaker ved Dansk Industris konference.

Derudover holdt Christian Scherfig åbningstale i forbindelse med en udstilling om dansk kunst og design på Museum of Art på Seoul National University. På udstillingen i Seoul kan publikum bl.a. opleve FLOWmarket. FLOWmarket sætter fokus på bæredygtig innovation og præsenterer nye måder at forstå designs potentialer.
 
"Vi er meget glade for at være en del af den danske designudstilling på Museum of Art. Det er vores håb, at vi med udstillingen FLOWmarket er med til at skabe debat blandt de koreanske forbrugere om en af de mest vigtige udfordringer for den moderne civilisation nemlig bæredygtighed," siger Christian Scherfig, adm direktør i Dansk Design Center.
 
Den officielle danske delegation bestod af HM Dronningen og HKH Prinsgemalen samt et følge fra Danmark, bl a økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen, chefen for Danmarks Eksportråd, Anne Hedensted Steffensen og bestyrelsesformand for Dansk Industri, Henning Dyremose. Desuden deltog 36 danske virksomheder i den medfølgende erhvervsdelegation.

Mads Hagstrøm og Dansk Design Center præsenterer FLOWmarket på Museum of Art i Seoul fra den 10. oktober til den 12. december 2007. Læs mere om FLOWmarket på www.theflowmarket.com.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar