Vores kommunikationsafdeling skal styrkes. Vil du være med på holdet, så er det nu!

ImageDAC søger grafisk designer, kommunikationsrådgiver og kultur- og markedsføringsmedarbejder.

Dansk Arkitektur Center er en dynamisk projektorganisation som arbejder tæt sammen på tværs af teams. Vi er i en rivende udvikling og har brug for tre nye medarbejdere i kommunikationsafdelingen, som kan være med til at styrke vores eksterne kommunikation og identitet både nationalt og internationalt.

Grafisk designer
Vi har brug for en grafisk designer, der har fornemmelse for udvikling af identitet og tryksager med kant. Du skal kunne rentegne til husbehov og skal hjælpe os med layout af diverse tryksager – kataloger, foldere, flyers, postkort samt annoncer til trykte og digitale medier.

Vi forstiller os, at du:

 • har en gedigen fornemmelse for de gængse programmer som InDesign, Illustrator, Photoshop og gerne flash og grafik til nettet
 • har evnen til at føre en opgave fra A-Z – fra idéudvikling til færdigt produkt
 • har fornemmelse for målgrupper og kommunikation og er velformuleret
 • har lyst til at arbejde tæt sammen med grafikere, projektledere og kommunikationsfolk
 • er relativ nyuddannet grafisk designer fra en af landets designskoler med lidt erfaring fra branchen og har lyst til at lære mere

Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 23. oktober 2007 kl. 12.

Kommunikationsrådgiver
Som kommunikationsrådgiver bliver din opgave at varetage en lang række forskellige kommunikationsopgaver lige fra kommunikationsstrategier til at skrive og redigerer tekster og pressemeddelelser. Du bliver tilknyttet projekter af national og international karakter f.eks. en række projekter afledt af den nye danske arkitekturpolitik og DAC’s undervisningsaktiviteter. En af dine opgaver bliver også at hjælpe med håndteringen af den store efterspørgsel, vi møder fra internationale udstillingssteder, der gerne vil vise DAC’s udstillinger. Her vil du i tæt samarbejde med DAC’s udstillingsteam kvalificere kommunikationen omkring udstillingerne vi sender på international turne.

Vi forstiller os, at du:

 • er en stærk formidler både i skrift og tale – på dansk og engelsk der brænder for at formidle arkitektur
 • selv tager initiativ, ansvar og er en god projektleder 
 • er en teamplayer, der kan samarbejde med andre faggrupper og inspirere sine omgivelser
 • tænker kommunikation og formidling ind i alle led af projekter og udstillinger
 • har et par års erfaringer, er kommunikationsuddannet og har en grundlæggende forståelse for kommunikation og journalistiske virkemidler

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 19. november 2007 kl. 12.

Kultur- og markedsføringsmedarbejder
Som kultur- og markedsføringsmedarbejder er din opgave at skabe synlighed omkring DAC’s udstillinger og kulturarrangementer og være med til at sikre, at vi har fulde huse hver gang vi afholder et arrangement. I tæt samarbejde med vores kulturkoordinator og PR- og markedsføringsansvarlige bliver din opgave at varetage en række praktiske opgaver omkring markedsføringen og afholdelsen af arrangementer. Du skal være med til at sikre, at vi kommer ud i de rette kommunikationskanaler og bliver synlige for den rette målgruppe.

Vi forstiller os, at du:

 • har en god forståelse for målgrupper og en lang række forskellige kommunikationskanaler
 • kan tænke i koncepter og følge den eksterne kommunikation af et arrangement til dørs
 • er innovativ og kreativ i måden at tænke markedsføring, pr, formidling og kommunikation på
 • er en selvstarter, der ikke er bange for at tage ansvar og føre handlinger ud i livet
 • Du er f.eks. uddannet fra handelshøjskolen eller noget tilsvarende

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 19. november 2007 kl. 12.

Om Dansk Arkitektur Center
DAC er en professionel arbejdsplads med høje ambitioner, mange udfordringer og en uformel humoristisk omgangstone. Du refererer til kommunikationschefen og bliver en del af et ungt kreativt kommunikationshold. Du får 11 dygtige kollegaer med en bred vifte af kommunikationskompetencer og med ansvar for bl.a. DACs presserelationer, markedsføring, branding, grafik og hjemmeside etc. I hverdagen arbejder vi i tværfaglige teams, hvor kommunikation er et afgørende element, der sikrer, at DAC’s aktiviteter skaber debat, synlighed og værdi i omverdenen.

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Er du interesseret, så send os en ansøgning og et CV. Har du brug for yderligere information om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Søs Hansen på tlf. 26 67 67 67. Send ansøgning via mail til PERSONALEAFDELINGEN ApS på firma@personaleafdelingen.dk

DAC| Dansk Arkitektur Center er et VISIONARIUM, der udvikler og formidler viden om arkitektur, byggeri og byudvikling med fokus på fremtiden. DAC er finansieret af et partnerskab mellem Kulturministeriet, Økonomi- og Erhvervsministeriet og Realdania. Du kan læse mere om os på www.dac.dk

Skriv et svar