Seminar: Driven by Design om kreativ kapital

ImageKreativ kapital – markedsinnovation ved mødet mellem design, business og kapital. CONNECT Denmark og Dansk Design Center inviterer onsdag den 14. november 2007 til seminar.

Her sætter nogle af Danmarks mest erfarne erhvervsfolk og kreative designprofessionelle hinanden i stævne for at udforske muligheder for samarbejde og vækst.

Seminaret er en enestående mulighed for at høre nærmere om koblingen mellem design og business, en kobling der kan være grundlag for nye virksomheder, nye ideer og gennemførelse af visioner.

Bliv en del af samarbejdet mellem Dansk Design Center og CONNECT Denmark. Med arrangementet ønsker vi at øge dialogen mellem vores respektive netværk og således sætte fokus på de unikke vækstmuligheder, der er at finde i spændingsfeltet mellem business og design.

  • Hør om den succesfulde etablering af virksomheden Unidrain.
  • Få Vækstfondens perspektiv på vækstmulighederne i mødet mellem business og design.
  • Få det internationale input om hvordan vækst og kreativitet går hånd i hånd.
  • Se tendenser og få inspiration om design fra de danske designvirksomheder. Mød virksomhederne bag progressive designløsninger i en showcase med mange konkrete eksempler.

Tid og sted
Onsdag den 14. november 2007 kl 15:30-18:30
Dansk Design Center, HC Andersens Boulevard 27, 1553 København V

Pris
Arrangementet er gratis

Tilmelding
Tilmelding sker i skemaet nedenfor.

Spørgsmål om arrangementet rettes til Nina Henriksen – CONNECT Denmark nina@connectdenmark.com 3059 2211 eller Kim Lindberg – Dansk Design Center kli@ddc.dk 3369 3348.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar