Design og produktudvikling

ImageVækstmuligheder for innovative designere og virksomheder i Danmark.

Som kreativ designer kan der være langt fra den gode ide til et produkt eller service på markedet. Den gode ide kræver støtte og kapital, som kan være svær at finde. Dansk Design Center, Væksthus Midtjylland og Østjysk Innovation inviterer til at høre mere om de muligheder, der er som vækstvirksomhed for at udvikle produkter og virksomheder.

Bag enhver virksomhedside og grundlag ligger en kreativ ide. Ideen om at sælge på en ny måde, opfindelsen af et produkt og ideen til en ny service er alle elementer, der gennem kreativitet gør en virksomhed innovativ.

Styrk dit innovative fundament med et indblik i vejen fra ide til et produkt. Hør om produktudvikling, produktion og om designprocessen i et tæt samspil med parter, der ikke alene har erfaring med at skabe virksomheder, men har gjort det med succes.

Hør om idemanden, der fandt det rigtige problem, som opfindelsen kunne løse. Herved blev der skabt et virksomhedsgrundlag til bilindustien. Lær af forretningsmanden der kendte en designer, og sammen skabte de sjove og nyskabende produkter, der lige nu går kloden rundt.

Målgruppen er designere, virksomheder eller innovatører, der har interesse i innovation, virksomhedsetablering og produktudvikling.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar