Oplev Kulturnatten i Dansk Design Center

ImageI anledning af Kulturnatten 2007 er der åbent hus for publikum fra kl 18 og frem til midnat, hvor man kan opleve tre nye udstillinger. Huset byder på Kulturnat-menu i caféen, levende musik og dj i konferencesalen og særlige Kulturnat-tilbud i DDC Shop. Fredag den 12. oktober.

De følgende udstillinger kan opleves under Kulturnatten:

Udstillingen "Lightyears – en lysende virksomhedshistorie". Lysvirksomheden Lightyears A/S er baseret i Århus og blev tidligere på året tildelt Dansk Design Centers "Designmatters Prisen 2007".

Desuden vises udstillingen "Time Machine – by Henrik Fisker and Rosendahl", som demonstrerer det spændende samarbejde mellem bildesigner Henrik Fisker og Rosendahl A/S, der bl a resulterede i et nyt urdesign.

På første sal har designfirmaet Komplot Design iscenesat møbler af Gubi International A/S.

Kulturpas kan købes i Dansk Design Center.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar