Dansk designere tager hul på Kina: Innovation via design

ImageDansk Design Center arbejder i 2007 og 2008 på branding af dansk design og danske designere i Kina. En række danske designvirksomheder repræsenterer dansk design i Shanghai den 26. – 28. september 2007. Læs mere om fremstødet her.

I slutningen af september medvirker seks danske designvirksomheder i et fremstød for dansk design i Shanghai. Virksomhederne vil bl a blive præsenteret for kinesiske designkøbere samt matchet med kinesiske designvirksomheder og tegnestuer med henblik på at opbygge netværk.

De deltagende danske designvirksomheder er: CBD A/S, CPH Design, Scandinavian DesignLab, Seidenfaden Design, Designit og DanCad. Derudover deltager Designskolen Kolding, World Pictures og Dansk Design Center.

Innovation via design
Helge Sander åbner torsdag den 27. september designsymposiet "Innovation via design", hvor fire danske designvirksomheder over for kinesiske interessenter skal præsentere hvad dansk design er i dag. Hovedvægten er på industrielt design og branding. I denne sammenhæng bliver et nyt innovationscenter åbnet. Innovationscentret hører under Udenrigsministeriet og Videnskabsministeriet.

Fremstødet består i øvrigt af en række symposier inden for følgende emner med innovation som det tværgående emne: industrielt design, identitet/branding og bæredygtighed.

Fremstødet er kommet i stand i et samarbejde mellem World Pictures, Dansk Design Center og Det Danske Generalkonsulat i Shanghai. Danish-Chinese Business Forum er ligeledes samarbejdspartner. Fremstødet er støttet af Danmarks Eksportråd. Følg med på: www.danishdesignchina.com.

Dansk Design Center planlægger flere events for at bane vejen for dansk design og danske designere i Kina i 2008. Find løbende information på www.ddc.dk.

 

Skriv et svar