Stort fremstød for dansk design i New York

ImageSeptember 2007 byder på en række spændende events i New York, der skal være med til at brande dansk design. Her er et overblik over begivenhederne.

Noir indtog catwalken under New York Fashion Week
Det danske luksusbrand Noir er et af de første danske modebrands, som har gået på catwalken under den fashionable New York Fashion Week. Den 8. september 2007 indtog Noir catwalken til stor begejstring for verdenspressen og de internationale moderedaktører. Baggrunden for begivenheden er et tæt samarbejde mellem Noir og Dansk Design Center og et fælles ønske om at synliggøre dansk mode og design i udlandet. 

Se fotodokumentationen: her.

Se indslaget fra modeshowet i TV-avisens 18.30-udsendelse den 9. september: http://www.dr.dk/DR1/TVAVISEN.

Massiv promovering af danske produkter i New York
Creative Nation er iværksat på baggrund af samarbejdet mellem syv erhvervsorganisationer. Initiativet skal gøre det lettere for danske virksomheder at slå igennem, når danske kompetencer og produkter skal markedsføres på internationale markeder.

Et helt konkret tiltag er Creative Nations fremstød i New York den 17.-21. september, hvor en række aktiviteter skal være med til at promovere den danske energi-, fødevare- og designindustri på det amerikanske marked. Fremstødet finder sted under ledsagelse af DKH Kronprinseparret og økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen.

Dansk design i New York
Der vil være en række arrangementer i løbet af ugen, og et udvalg af dem har særligt fokus på dansk designs værdiskabende og forretningsmæssige potentiale – herunder en konference med undertemaet Design for Life. Her vil talere fra bl a Bang & Olufsen, Coloplast og Kopenhagen Fur fortælle om designs evne til at bidrage til danske virksomheders succes på verdensmarkedet.

Desuden skal HKH Kronprinsesse Mary åbne designudstillingen IKON og besøge danske designvirksomheder, der har haft succes med at komme ind på det amerikanske marked.

Yderligere information: www.creativenation.dk

Eller læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar