ECCI X konference

ImageBliv en del af en international begivenhed om kreativitet og innovation i København. Når foreningen IKI sammen med Copenhagen Business School er værter for the 10th International Conference on Creativity & Innovation – ECCI X den 14.-17. oktober 2007

Konferencens tema er "Co-Creation", dvs innovation som en kreativ spiral, som involverer mange interessenter i en interaktiv dialog, fjernt fra industrialismens produktudvikling og produktlancering. Den stigende brugerinvolvering i den kreative proces er et af eksemplerne på denne tendens.

Ved konferencen mødes over 400 forskere og praktikere fra hele verden. Mere end 250 er allerede registreret, med tilslutning fra 34 forskellige lande. Forberedelserne er i fuld gang. Vi kan bl a afsløre, at vi ved deadline for akademiske 'paper abstracts' den 1. marts havde modtaget ikke færre end 75 bidrag!

Ud over en lang række af internationale talere f eks Robert Austin fra Harvard og Scott Isaksen fra The Creative Problem Solving Group, vil der foregå en lang række spændende ting:

 • Case-præsentationer
 • Toolbox-præsentationer
 • 'Crack the Nut' workshops 
 • Weird stuff
 • 'Creative Reflection Zones'
 • Holdet bag konferencen består af foreningen IKI, Copenhagen Business School, Zentropa WorkZ, Crossroads Copenhagen samt Dansk Design Center, i samarbejde med European Association for Creativity & Innovation (www.eaci.org)

  Konferencen støttes af IDEA, Ploumann og Vingtoft, ALKA, Coloplast, Grundfoss, Novo, Innovationsstyrelsen, Erhvervs- og byggestyrelsen, Arla, DIEU, Københavns Kommune, CrossRoads Copenhagen og og Børsen er Mediepartner.

 • Tidspunkt: den 14.– 17. oktober
 • Sted: Kilen, CBS, Kilevej 14A 2000 Frederiksberg
 • Mere info: www.eccix.org
 • Tilmelding og pris: Klik her
 • Læs mere på Dansk Design Center

 • Læs
 • Skriv et svar