Udstilling: Micro-innovation

Image“Micro-innovation” – hvordan en lille ændring gør en stor forskel. Skibsted Ideation udstiller innovative produkter og projekter i Dansk Design Center.

Hvad er micro-innovation, og hvordan kan en lille ændring gøre en stor forskel? Det er et af de spørgsmål, som udstillingen “Micro-innovation” giver svar på. Her viser Skibsted Ideation A/S, hvordan de arbejder med micro-innovation i udviklingen af nye produkter inden for industrielt design.

Jens Martin Skibsted er manden bag den verdensberømte Biomega cykel, som er blevet udnævnt til et af årtusindskiftets mest innovative design af Centre Pompidou i Paris. Han fungerer i dag som kreativ direktør for virksomheden Skibsted Ideation A/S, som laver design og branding for danske og udenlandske virksomheder.

Hvad er Micro-innovation?
Micro-innovation er en tilgang til innovation, som udspringer af produktidéen. Skibsted Ideation A/S arbejder ud fra, at produktet kan ændres radikalt ved at ændre på en lille del af produktidéen. Det er med andre ord nytænkning af produktet uden at skulle “opfinde den dybe tallerken” en gang til. Samtidig betyder den lille ændring, at produktionsprocessen stort set ikke behøver at blive ændret, hvilket sparer kunden for mange omkostninger.

Udstillingen åbner fredag den 31. august kl. 15.00 og vises fra den 1. september til den 7. oktober 2007.

For yderligere information:
Kreativ direktør Jens Martin Skibsted, Skibsted Ideation A/S, tlf +45 7022 9900 eller +45 2814 4918.

Projektleder Pia Dandanell Christensen, DDC, Kommunikation & Media, pdc@ddc.dk, tlf +45 3369 3345.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar