Innovation og design

ImageVækstmuligheder for innovative designere og virksomheder i Danmark. Den 4. oktober 2007.

Styrk dit innovative fundament med et indblik i vejen fra ide til produkt. Hør om produktudvikling, materialebearbejdelse og om designprocessen i et tæt samspil med parter, der har stor erfaring med at skabe virksomheder.

Dansk Design Center og Teknologisk Innovation inviterer dig til at høre mere om de muligheder, der er som innovatør for at etablere produkter og virksomheder.

Seminaret giver værktøjer til at udnytte kreative ideer til at tænke forretningsmæssigt med fokus på at skabe et forretningsgrundlag. Kom tæt på den professionelle produktudviklingsproces og den teknologi og viden, der bruges til at formgive markedsrettede produkter.

Hør f eks om produktudvikling, materialbearbejdelse og om designprocessen i relation til nye måder at formgive beton. Det man troede umuligt for få år siden, er nu en realitet gennem helt ny robotteknologi.

Målgruppen er designere, arkitekter, virksomheder og innovatører, der har interesse i, virksomhedsetablering, produktudvikling og innovation.

Mød også formgivere, der har startet en ny og spændende virksomhed med en helt ny type legetøj og få viden om, hvordan du får finansiering til dine gode ideer.

Tid og sted:
Torsdag den 4. oktober 2007 kl 15:30 – 18:00 Teknologisk Innovation, Teknologisk Institut, Gregersenvej 1, 2630 Taastrup.

Pris:
Arrangementet er gratis for formgivere og virksomheder.

Tilmelding
Tilmelding sker via skemaet nedenfor eller til kli@ddc.dk.

For yderligere information og spørgsmål, kontakt projektleder Kim Lindberg kli@ddc.dk, 3369 3348

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar