Københavns Erhvervsakademi søger industriel designer

ImageHar du lyst til at arbejde med studerende og være med til at præge fremtidens teknikere inden for design og produktudvikling? Kan du lide at dele din faglige viden og erfaringer med andre og arbejde i team? Er du god til at kommunikere?

Så er et job som underviser på Københavns Erhvervsakademi, Produktionsteknologuddannelsen måske det rigtige for dig.

Produktionsteknologuddannelsen er en 2-årig uddannelse, der gennem de seneste år har haft en stigende tilgang. Vi har i øjeblikket godt 70 studerende på denne uddannelse. Uddannelsen er populær, fordi vores studerende får arbejde så snart de er færdige. I lærergruppen er vi omkring 5 personer med forskellig uddannelse og erfaring inden for design, konstruktion og produktion, som alle skal være fagligt ajour. Undervisningen foregår i et studiemiljø med ca. 900 studerende og 70 undervisere.
 
I tilrettelæggelse af undervisningen lægger vi vægt på, at de studerende bliver introduceret til den nyeste viden på feltet. Undervisningsmetoden er i stor udstrækning projektorienteret, hvilket forudsætter et tæt samarbejde og megen dialog mellem underviserne.

Dine opgaver
Med reference til studielederen skal du bl.a. beskæftige dig med

  • planlægning af undervisningsforløb alene og i samarbejde med lærerteam
  • undervisning i fagene design og produktudvikling, herunder generel designforståelse, metodestyring og innovative processer
  • udarbejdelse af tilhørende undervisningsmateriale
  • udviklings- og rådgivningsopgaver

Vi forventer, at du har

  • en relevant designuddannelse
  • erfaring fra designbranchen – gerne internationalt
  • erfaring med formidling og undervisning, dog er det ingen betingelse
  • evne til at udtrykke dig mundtligt og skriftlig på dansk og engelsk

Vi tilbyder
Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og pædagogisk gennem deltagelse i interne faglige netværk og kurser samt i eksterne aktiviteter. I det første halve år gennemgår du en introduktion, hvor du vil få tilknyttet en mentor, der hjælper dig med både de undervisningsmæssige, pædagogiske og administrative opgaver. Vi kan desuden tilbyde en fleksibel arbejdstid og stor selvbestemmelse kombineret med deltagelse i lærerteams.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse kan ske enten på fuldtid eller deltid. Din løn, pension og ansættelsesforhold følger overenskomsten mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Har du ikke en læreruddannelse eller lignende, skal du inden for de første to år gennemføre et pædagogisk uddannelsesforløb, som vi betaler. Vi ønsker, at du begynder 1. oktober 2007 eller snarest muligt.

Mere information
Hør mere om stillingen hos studieleder Michael Angelo Johansen (miaj@kts.dk) på telefon 4087 8129.

Ansøgning
Send ansøgning, cv og relevant dokumentation til kts@kts.dk eller Københavns Tekniske Skole, Løn- og personaleafdelingen, Lygten 16, 2400 København NV. Mærk din ansøgning ” Industriel designer”.

  • Ansøgningsfristen er den 10. september 2007 kl 10.00

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om skolen
Københavns Tekniske Skole er landets største tekniske skole med ca. 6000 årselever. Vi udbyder mere end 50 uddannelser fordelt på erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium og korte og mellemlange videregående uddannelser. Der er ansat ca. 750 medarbejdere fordelt på 12 selvstændige skoleområder med adresser i hele Storkøbenhavn.

På Københavns Tekniske Skole er eleven i centrum. Vi lægger vægt på, at undervisningen er tidssvarende, og at de fysiske rammer er indbydende.

www.kts.dk

Skriv et svar