Ny stor møbelkæde

ImageDe selvstændige møbelkæder Danbo og Smag og Behag har planlagt fælles indkøb, markedsføring og administration fra 2008. Det nye selskab kommer til at hedde in2house, men alle butikkerne i kæderne kommer til at fortsætte under eget navn. Målet er at opnå en samlet markedsandel på 25% i forhold til de nuværende 10-11%.

På sigt er der mulighed for at udvide konceptet til at omfatte andet end møbler. Dog vil det stadig komme til at være inden for "livingbranchen", som for eksempel tæpper og lamper.

En af grundende til initiativet er den stigende interesse kapitalfonde viser for at opkøbe frivillige kæder. I samarbejdet kommer til at indgå 34 Danbo butikker og 34 Smag og Behag butikker. Derudover indgår også 8 HomeDesign butikker som er ejet af Smag og Behag kæden.

Skriv et svar