Seminar: Driven by Design

ImageHvordan opnår din designvirksomhed større vækst? Deltag i seminaret Driven by Design og få inspiration til at skabe yderligere vækst i din virksomhed.

Hør om vækstmuligheder for danske designvirksomheder. Seminaret viser designbranchens mange forretningsmodeller og dens investeringspotentiale. Kapital og design kan nemlig kobles sammen og blive til en succesfuld forretningsstrategi.

Hvis dansk design fortsat skal være en succes nationalt og internationalt er fornyelse, viden og kapital en central forudsætning. Succesen for dansk design ligger i synliggørelse af gode, aktuelle og relevante investeringsobjekter iblandt de designmæssige udviklingstiltag der sker i danske virksomheder. Herigennem skabes succesfulde produkter, der kan klare kravene fra det globale marked.

Med seminariet Driven by Design sætter Dansk Design Center designbranchens behov for kapital på dagsordenen. Hør de fire deltagende designvirksomheder fortælle om deres forretningmodel og hvordan de skaber værdi for kunderne. Et panel af investeringseksperter giver inspiration og vejledning til, hvordan der skabes kapital til yderligere vækst.

De fire deltagende virksomheder er:

  • Peoples
  • Scandinavian DesignLab
  • Sebastian Holmbäck
  • CPH Design

Tidspunkt: Tirsdag den 11. september kl. 14.00 – 17.00

Sted: Dansk Design Center, HC Andersens Boulevard 27, 1553 København V

Tilmelding og forudsætninger: Arrangementet er henvendt til designvirksomheder, investorer og øvrigt interesserede. Tilmelding hos tilmelding@ddc.dk eller i skemaet nedenfor. Bindende tilmeldning senest d. 9. september.

For yderligere information: Kontakt projektleder Kim Lindberg, 3369 3348, kli@ddc.dk.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar