Brænder du for dansk design?

ImageHolmegaard søger en designchef, der kan sikre kvaliteten i den fortsatte strategiske designudvikling af virksomhedens brands.

Helt konkret får du ansvar for designudviklingen af to årlige kollektioner fra idé til færdig præsentation. Dette sker i tæt samarbejde med internationalt anerkendte designere og dine kollegaer i produktudviklingsafdelingen.

Med din kreative nytænkning formår du at omsætte de innovative idéer til stærke designs og koncepter, der både skaber en sammenhæng i kollektionerne og matcher produktionskravene. Du forstår at kombinere dine kreative evner med en kommerciel tilgang til design, og har et skarpt øje for nye trends, farver og former.

Du har en uddannelse som f.eks. indretningsarkitekt eller designer, og du har med succes arbejdet med design, livsstil og boligindretning – gerne hos en mærkevareproducent. Og så er dine engelskkundskaber helt i top.

Som person er du selvkørende og inspirerende, og kan via sparring formidle tanker og koncepter til kreative mennesker. Samtidigt trives du med en foranderlig hverdag med mange bolde i luften.

Vi tilbyder dig et job i en dynamisk og udfordrende virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af et etableret og velrenommeret brand. Du vil indgå i en afdeling med fire engagerede kollegaer i et ungt og uformelt miljø med mange udviklingsmuligheder. Desuden må du påregne en del rejseaktiviteter.

Send din ansøgning vedhæftet CV pr. e-mail til jhs@holmegaard.com senest den 19. august 2007. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing- og Produktudviklingschef Jesper Holst Schmidt på tlf. +45 23 46 20 30.

Tiltrædelse senest 1. oktober 2007.

Besøg også Dansk Design Center.

Skriv et svar