Få den bedste idé og vind et BeoVision 8

ImageEfter devisen ”Vi ved du har hylden fuld af kreative priser, så vi tænkte du måske hellere vil have et fjernsyn” inviterer Bang & Olufsen nu til kreativ konkurrence.

BeoVision 8 er et fjernsyn, som fortjener ekstra opmærksomhed. Derfor inviterer Bang & Olufsen fra mandag den 13. august Danmarks kreative hoveder til at konkurrere om, hvem der kan lave den mest opsigtvækkende præsentation af produktet. Udform f.eks. et miljø, en indpakning, en stemning, et rum eller andet som fremhæver BeoVision 8.

Dit bidrag kan præsenteres via en PDF, en hjemmeside, en video eller noget helt fjerde. Bang & Olufsen belønner de 75 første tilmeldinger med at udlåne et stærkt motiverende eksemplar af vidunderet. Så kan du se, hvad det er, du vinder, hvis dit team løber af med sejren. Der er et BeoVision 8 til hvert medlem af vinderholdet (dog max. 3), og der er deadline for indsendelse af idéer den 7. september 2007.

Bemærk: Tilmeldingen starter mandag den 13. august.

Mere information på www.creativechallenge.dk

Og Dansk Design Center.

Skriv et svar