Seminar i Slagelse: Produktudvikling og design

ImageResultater der kan ses på bundlinien. Dansk Design Center og Erhvervs- og videnscenter Vestsjælland inviterer til seminar om designs værdiskabende og forretningsmæssige potentiale. Den 28. august kl 14.00 – 17.00.

 

"Gå hjem møde" – hvad kan fokus på design betyde for din virksomheds konkurrenceevne?

Seminariet skal ruste virksomheder til at bruge design. Både som en del af produktudviklingen, men også i andre led af værdikæden fra start til slut. Målet er at skabe vækst via design, som kan ses på bundlinien.

Kom og hør hvordan Stelton har kombineret godt håndværk med design og derved skabt gode resultater. Hør også hvordan den etablerede designvirksomhed Knud Holscher Design arbejder med design i en produktudvikling.

Dansk Design Center har til formål at øge brugen af design i dansk erhvervsliv, at brande dansk design nationalt og internationalt samt skærpe den brede offentligheds interesse for design.

Erhvervs- og Videncenter Vestsjælland er service- og sparringsorgan for virksomhederne i Vestsjælland. www.evv.dk

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar