Henrik Bønnelycke – Model 101 – Karmstol

ImageHenrik Bønnelycke designede den klassiske karmstol, model 101, i 2004. Den er udført i dampbøjet eg.

Den sorte model er generelt i den billigere ende af skalaen, mens den sæbebehandlede normalt går til en pris i den høje ende af skalaen. Henrik Bønnelycke har over de sidste par år tegnet flere hundrede møbler for en kinesisk fabrik i samarbejde med den danske producent Silo. Produktionen foregår ikke kun i Kina, men sker også i samarbejde med Spørring, Modl, Grandt og J.L. Møllers Møbelfabrik, producenter der alle er kendt for første klasses håndværk, der er berømmet i det meste af verden.

Image

Producent: Silo.

År: 2004.

Mærkning: .

Materiale: Stolen fås i massiv dampbøjet eg enten sæbebehandlet eller bejdset og lakeret sort. Sædet kan fås polstret med sort eller cremefarvet skind.

Image

Foto: Lauritz.com.

Skriv et svar