Skab et mødested i Bruun’s Galleri

ImageBruun’s Designpris 2007 præmierer det bedste forslag til, hvad det naturlige mødested i Bruun’s Galleri er. Førstepræmien er på 25.000 kr. Frist: den 10. september.

Bruun’s Galleri opfordrer designere og kunstneriske talenter til at komme med forlag til, hvad det naturlige mødested i Bruun’s Galleri er. Centret ønsker at skabe et sted, som alle refererer til, når de går i Bruun’s Galleri, der med sine runde gange og organiske former hidtil ikke haft et pejlemærke. Det ønsker centret at lave om på med Bruun’s Designpris 2007.

Mødestedet skal være innovativt og harmonere med tankerne bag centret. Det skal samtidig være markant udformet, let genkendeligt og naturligt at referere til for centrets gæster. Dommerkomitéen lægger vægt på originalitet, folkelig appel, gennemslagskraft, innovation, miljøvenlighed og holdbarhed. Forslaget skal have kvaliteter, der giver synlighed på kort sigt og naturlig accept i det lange perspektiv.

Ud fra de indsendte forslag vælger et dommerpanel 5 –10 finaledeltagere. Finaleforslagene vil fra mandag den 8. oktober 2007 blive udstillet i Bruun’s Galleri, hvor de besøgende i centret kan stemme på deres favoritter. Den endelige vinder udpeges af dommerpanelet. Vinderforslaget eller et af de øvrige forslag realiseres enten i den indsendte eller i en ændret form.

Tilmeldingsfrist:
Tilmelding sker på www.bruunsgalleri.dk

Afleveringsfrist:
Mandag den 10. september 2007. Der tages kun imod forslag, der i forvejen er tilmeldt på ovenstående hjemmeside.

For yderligere information:
www.bruunsgalleri.dk (pdf)

Skriv et svar