Vækst via design

ImageResultater der kan ses på bundlinien. Dansk Design Center og Bornholms ErhvervsCenter inviterer til et seminar, som skal inspirere din virksomhed til aktivt at bruge design. Den 21. august kl 14.00 – 17.00.

Hvad er design, og hvad kan fokus på design betyde for din virksomheds konkurrenceevne og mulighed for at klare sig på den globale scene?

Både som en del af produktudviklingen, og som middel til innovation i andre led af virksomhedens værdikæde. Målet er at skabe konkrete resultater, der kan ses på bundlinien.

Kom og hør hvordan en virksomhed har opnået gode resultater ved at anvende design til relancering af et produkt eller udvikling af nyt design. Kom også og hør hvordan en dansk designvirksomhed via design har udvidet produktlinien for den verdensberømte Weber grill, og dermed skabt nye markeder for virksomheden.

Læs mere og tilmeld dig på Dansk Design Center.

Skriv et svar