Arne Jacobsen – Royal Pendel

ImageArne Jacobsen formgav Royal Pendel til SAS Royal hotellets snackbar. Det er en enkel, men alligevel meget hyggelig lampe. Lampen består af fire stykker glas der tilsammen danner en firkant der elegant lukker sig om 60 W pæren.

Lampen kan også fås i en billigere udgave der ikke er lavet af glas, men af akryl. AJ havde også lampen til at hænge i sit private sommerhus der indtil for få år siden var i familiens eje. Sommerhuset kan nu ses i originaludgaven med inventar og fuldt funktionsdygtigt på Trapholt i Kolding.Image

Prisleje: ca. 1500-2000 kr.

Producent: Unique Interieur.

År: 1959.

Mærkning: .

Materiale: Glas eller akryl. Den kan fås i farverne klar, klar/frosted, grå og grå/frosted. Udgaven i akryl fås i farverne Klar, klar/frosted, hvid, cognac og grå.

Størrelse: 22*21*21 cm

Image

Skriv et svar