Seminar: Produktudvikling og design

ImageResultater der kan ses på bundlinien. Seminar den 13. juni hos DS Håndværk & Industri.

Hvad er design, og hvad kan fokus på design betyde for din virksomheds konkurrenceevne?

Dansk Design Center og DS Håndværk & Industri inviterer dig til et inspirerende seminar, som skal ruste din virksomhed til aktivt at bruge design – som en del af produktudviklingen, men også i andre led i værdikæden fra start til slut. Målet er at skabe vækst via design, som kan ses på bundlinien.

Kom og hør hvordan to virksomheder har opnået gode resultater ved at anvende design til f eks relancering af et produkt eller udvikling af nyt produktdesign. Hør også problemstillingen fra en designers side, og hvordan der konkret arbejdes med design i produktudviklingen hos en virksomhed.

Læs mere på Dansk Design Centers hjemmeside.

Skriv et svar