Motiver og barrierer for brugen af design

ImageRekvirer Dansk Design Centers undersøgelse af, hvad der fremmer eller hæmmer virksomheders brug af design.

Dansk Design Center har foretaget flere undersøgelser gennem årene, der viser, at mere end 80% af danske virksomheder vurderer, at design har en positiv effekt på konkurrenceevnen. Samtidig viser de samme undersøgelser, at det kun er 45 % af virksomhederne, som engagerer sig i design.

Hvad er det, der holder virksomhederne tilbage, og hvad er det, der motiverer dem til at bruge design?

For at få svar på disse og lignende spørgsmål gennemførte Dansk Design Center i samarbejde med Explora i august 2006 en undersøgelse om de motiver og barrierer, der fremmer eller hæmmer danske små og mellemstore virksomheders brug af design.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar