Ny designbrancheforening under opstart

ImageEn uafhængig forening for de danske designvirksomheder er under etablering. Ambitionen er, at foreningen grundlægges ved en stiftende generalforsamling i sensommeren 2007. Drivkræfterne bag den kommende forening er en række af de større designvirksomheder.

Den 12. juni 2007 inviteres alle interesserede til at deltage i et opstartsmøde, hvor initiativtagerne vil præsentere tankerne og motivationen for en kommende forening samt konkrete forslag til formål for foreningen, ideer til indsats- og samarbejdsområder, potentielle medlemmer etc.

Alle interesserede designvirksomheder inviteres til at deltage i et opstartsmøde, hvor initiativtagerne vil præsentere tankerne og motivationen for en kommende forening.

Dato: 12. juni 2007
Tid: Kl. 18.00 til 21.00
Sted: Knud Holscher Design, Vermundsgade 40, 2100 København Ø

Skriv et svar