Copenhagen International Furniture Fair

ImageEn messe der for alvor sætter fokus på internationalt og skandinavisk design – og kalder besiddertrangen frem hos enhver indkøber. Hér får du dine møbler og designs helt frem i rampelyset, skaber nye kontakter og når et nyt, udenlandsk publikum.

Præcis som modemessen i Bella Center tiltrækker Copenhagen International Furniture Fair en stadig større række af indkøbere, udstillere og designere fra Danmark såvel som udlandet. Til sidste messe var der f.eks. en stigning på 7% af udenlandske besøgende fra bl.a. USA, Japan og Tyskland.

Messen i 2006 tiltrak 14.578 indkøbere fra ind- og udland. Besøgstallet fra USA, Japan og Tyskland var stigende, og ikke færre end 226 journalister valgte at lægge vejen forbi Bella Center.

MESSENS PROFIL
Copenhagen International Furniture Fair arbejder konstant på at skabe en endnu større succes med en række tiltag. Messen er/har i år:

En ny og mere komprimeret messe, hvor hver kvadratmeter vil summe af design og hektisk messestemning

Ekstra vægt på nye, internationale topnavne blandt udstillerne

En større TalentZone med unge internationale og skandinaviske designere i Centerhallen, så de besøgende oplever masser af messeaktivitet, lige fra de træder ind ad døren.

Design- og arkitektkonkurrencer, der vil tiltrække masser af presse

Dynamisk og eventfyldt café/bar-område til "lounging" og networking

Scandinavian Trade Mart – furniture + interior med 80 udstillende firmaer

Uddeling af priser – bl.a. Årets Publikumsfavorit, Finn Juhl Prisen, Erik Jørgensen Design Prisen og Rumprisen.

Vi glæder os til igen at kunne byde jer velkommen i hovedstaden for internationalt og skandinavisk design – København 10. – 13. maj 2007

KØBENHAVN – KENDT SOM FUNKY DESIGNBY
Byen København er et knudepunkt på det internationale designkort. Den vil være medvirkende til, at Copenhagen International Furniture Fair i løbet af de næste år naturligt vil blive en af Europas førende designmesser.

Med en af Europas største modemesser har København længe markeret sig som designby.

København er i flere år blevet udnævnt til en af klodens mest tredy storbyer – bl.a. af magasinet Wallpaper – og f.eks. derfor placerede VW Hotel Fox i København som PR for Fox-bilen.

Datoer:
10. – 13. maj 2007

Åbningstider:
10. – 12. maj: kl. 9.00 – 18.00
13. maj: kl. 9.00-16.00 (søndag er messen også åben for publikum).

Arrangører:

Bella Center
Bella Center er med sine 117.600 kvadratmeter Skandinaviens største messe-, mart- og kongrescenter.

Mellem 25 og 30 messer og udstillinger afholdes årligt, og derudover er huset vært for mere end 1.300 møder og kongresser – lige fra små seminarer til store, internationale begivenheder med tusinder af deltagere.

Foreningen Dansk Møbelindustri
Foreningen Dansk Møbelindustri er en uafhængig interesseorganisation, der virker for afsætningen af møbler og dermed beslægtede indretningsprodukter. Medlemmerne repræsenterer over 90 % af den danske møbelproduktion, og i kraft af medlemskabet opnår de en lang række konkurrencefremmende fordele.

Skriv et svar