Seminar i Odense

ImageProduktudvikling og design: Resultater der kan ses på bundlinien. Den 13 juni hos DS Håndværk & Industri.

Hvad er design, og hvad kan fokus på design betyde for din virksomheds konkurrenceevne?

Dansk Design Center og DS Håndværk & Industri inviterer dig til et inspirerende seminar, som skal ruste din virksomhed til aktivt at bruge design – som en del af produktudviklingen, men også i andre led i værdikæden fra start til slut. Målet er at skabe vækst via design, der kan ses på bundlinien.
 
Kom og hør hvordan to virksomheder har opnået gode resultater ved at anvende design f eks til relancering af et produkt eller udvikling af nyt produktdesign. Hør også historien fra en designers side og hvordan der konkret arbejdes med design i produktudviklingen hos en virksomhed. 

  • Tidspunkt: Onsdag den 13 Juni kl. 1300 – 1630
  • Sted: DS Håndværk & Industri, Magnoliavej 2, 5250 Odense SV

Skriv et svar