Workshop i Århus – for fødevareindustrien

ImageDansk Design Center inviterer torsdag den 10 maj 2007 i Århus til workshop om designs rolle i fødevareindustrien. På workshoppen stilles der skarpt på, hvordan fødevarevirksomheder kan bruge design til at skabe vækst.

Den øgede import af fødevarer til det danske marked skærper konkurrencen blandt fødevareproducenter. At oprette og udvide markedsandele kræver innovative løsninger, originalitet og fokus på "det gode produkt".

Kom og hør hvordan den engelske virksomhed Innocent samt de danske virksomheder Hansens is og Arla har opnået forbedrede resultater ved at anvende design i deres forretningsstrategier.

Som et konkret værktøj til enhver designproces vil du som deltager desuden få praktisk erfaring med innovationsprocesser.

Workshoppen henvender sig til ledere og mellemledere med produkt-, branding-, marketing- eller udviklingsansvar i fødevarevirksomheder, der ønsker dybere indsigt i og forståelse for hvad design er, og hvordan design kan bruges til at skabe vækst. Der sættes fokus på, hvordan virksomheder gennem relancering, branding og udvikling af et produkt kan skabe resultater via design, som kan ses på bundlinien.

Tid og sted:

  • Torsdag den 10 maj 2007, kl 12-17.30 på Svineriet, Mejlgade 35 – baggården, 8000 Århus
  • Pris 750 kr inkl moms
  • Medlemmer af design:ZONE 450 kr inkl moms

Tilmelding
Tilmelding sker til design@ddc.dk

Spørgsmål om arrangementet rettes til projektleder Jeanette Petersen jep@ddc.dk 3369 3308

Læs mere om Dansk Design Center.

Skriv et svar