design:TJEK – Test din virksomhed

ImageDansk Design Center har udviklet en online test, hvor du kan afprøve, hvor god din virksomhed er til design og få inspiration til, hvordan I kommer videre med at bruge design i virksomheden.

Undersøgelser, som Dansk Design Center har gennemført, viser at virksomheder, der bruger design klarer sig bedre økonomisk. For eksempel viser det sig at virksomheder, der bruger design har en bedre bruttoresultatfremgang på 22% i forhold til virksomheder, der ikke bruger design.

Med testen design:TJEK du teste, hvor god din virksomhed er til at bruge design.

Svar på 10 spørgsmål inden for 3 kategorier: "Brug af design", "Organisering af design" og "Opfattelse af design". Efter du svarer på spørgsmålene, får du en velbeskrevet guide til, hvordan din virksomhed kan udvikle sig, og hvad jeres stærke sider er inden for de 3 områder.

Testen vil løbende blive udbygget med en række artikler og links med relevans for din virksomhed.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar