Morten Voss – Flightdeck – Sofabord

ImageSofabordet i beton er et af MV's mest kendte arbejder. Det kan også fås som spisebord.

Da sofabordet blev præsenteret i 1994 var det innovativt på grund af materialevalget. Bordet er håndlavet og sikrer dermed et fuldstændigt unikt bord. Ideen til at bruge beton til møbler fik Morten Voss omkring 1986-1987 hvor han ville lave en bordplade til køkkenet til det bofællesskab han boede i på Vestkysten. Morten Voss udviklede en helt ny teknik, mens udviklingsingenører fra Aalborg Portland så med på sidelinjen. I dag bruges teknikken udbredt, selvom det skabte røre i vandende da Flightdeck oprindeligt blev præsenteret. Det kan fås i 4 forskellige størrelser og med 4 forskellige typer ben. Image

Prisleje: ca. 5000 kr. (60*110cm).

Producent: Voss Co Living.

År: 1994.

Mærkning: Mærket.

Materiale: Bordplade i sæbebehandlet højstyrkebeton, komposit eller terazzo. Benene er håndbørstet eller blankpolerede i sandstøbt aluminium.

B/L: 60*110cm, 75*135cm, 90*180cm, 110*110cm. Højde: 44cm.

Image Image

Skriv et svar