Christina Strand – Rex – Stol

ImageDansk Møbelindustri udpegede i 2002 Christina Strands hvilestol Rex som vinder af designkonkurrencen ”Et siddemøbel til kronprinsen”.

 

Den meget elegant foldede skal var til konkurrencen udført i sæbebehandlet eg og skallen var polstret med grønlandsk sælskin. Materialerne er valgt og udformet med Kronprins Frederik i tankerne. Foden er udført som et X, for Frederik d. 10. Stolen har en god siddekomfort på grund af den store formspændte skal. Der er returdrejsfunktion på understellet. Stolen kan også fås fuldpolstret. Der findes også et bord til stolen der har X'et i foden ligesom stolen har. Stolen er normalt dyrest med sælskind og billigst med læder. Fuldpolstret ligger ind imellem. Image

Prisleje: 6000-7000 kr. (Sælskind).

Producent: Fredericia Furniture.

År: 2002.

Mærkning: .

Materiale: Sæbebehandlet eg, lakeret birk og valnød. Understel i stål. Polstring i læder, stof eller sælskind.

H/B/D: 82cm/71cm/64cm. Siddehøjde: 42cm.

Skriv et svar