Plast, linoleum og glasfiber

Plast: Til almindelig rengøring af plastoverflader kan en klud hårdt opvredet i vand tilsat flydende opvaskemiddel kan med fordel benyttes. Brug ikke for meget sæbe i blandingen. Plastoverflader er robuste og tåler derfor de fleste former fofr rengøringsmidler, men sæbespåner kan efterlade en tynd hinde. Til genstridige pletter kan man benytte en klud fugtet med denatureret sprit. Tør altid overfladen af med en tør klud efterfølgende.  

Linoleum: Overfladen kan rengøres med en tør klud eller en klud hårdt opvredet i vand med sæbespåner. 1/4 dl sæbespåner til 1 liter kogt afkølet vand. Genstridige pletter kan forsigtigt fjernes med en klud med lidt mineralsk terpentin. Der kan også bruges rengøringsmidler specielt beregnet til linoleum. Dette anbefales til den mere grundige rengøring. Følg da altid producentens vejledning. Tør altid overfladen af med en tør klud efterfølgende.

Glasfiber: Overfladen kan tørres af med en tør klud eller en klud hårdt opvredet i vand. Vaskemiddel og lignende er normalt ikke godt at bruge. Tør altid overfladen af med en tør klud efterfølgende.

Skriv et svar