Thomas Pedersen – Stingray – Gyngestol

ImageStingray er den iøjnefaldende og futuristiske fortolkning af den klassiske gyngestol.

Et moderne møbel, som er dynamisk i sit udtryk, men bygget til afslapning, og som byder på mange forskellige siddemuligheder. Gyngestolens udformning er bl.a. inspireret af rokken. Det giver en smuk, organisk form, som er rå udvendig, men glat og forfinet indvendig. Et møbel, der giver en unik oplevelse af indre ro. Stellet er i stål og konstrueret uden tværgående linier, så stolens svævende udtryk understreges. Skallen er udført i vaccumsuget plastik og fås i hvid og sort. Da han skulle færdiggøre sit afgangsprojekt fra Arkitektskolen fik han problemer da Arkitektskolens værksted ikke havde faciliteterne til at arbejde med stål og glasfiber. Sammen med en anden studerende begyndte de på deres projekter ude på parkeringspladsen ved skolen. Dette gav lidt problemer da glasfiberstøvet svinede en del på bilerne. Resultatet endte til gengæld godt, og sikrede at TP er blevet en af de mest omtalte danske designtalenter. Image

Prisleje: ca. 6000 kr.

Producent: Fredericia Furniture.

År:

Mærkning: Mærket.

Materiale: Stel i stål og skal i vacumsuget plastik.

Image Image

Skriv et svar